Allround loodgieter

Zoek je een (nieuwe) uitdaging als allround loodgieter? JobTechniek zoekt regelmatig allround loodgieters voor diverse opdrachtgevers. In jouw functie ben je verantwoordelijk voor alle voorkomende werkzaamheden in de installatietechniek. Benieuwd naar de mogelijkheden? Lees dan verder.

Momenteel zijn wij voor onze opdrachtgevers op zoek naar een allround loodgieter en een allround loodgieter utiliteitsbouw. Ben je geïnteresseerd in een van deze functies? Reageer dan zo snel mogelijk, zodat we de mogelijkheden met jou kunnen bespreken.

Vacature allround loodgieter | Vacature allround loodgieter (utiliteitsbouw)

Werkzaamheden allround loodgieter

De precieze invulling van de vacature verschilt vaak per opdrachtgever. Toch zijn er een aantal werkzaamheden te benoemen die we er geregeld in terug zien komen, namelijk:

  • Het aanleggen en installeren van o.a. leidingwerk, afvoersystemen en verwarming
  • Het aanleggen en installeren van sanitair
  • Het onderhouden en vervangen van dak- en zinkwerk
  • Het onderhouden en vervangen van CV ketels
  • Diverse rioolwerkzaamheden
  • Het uitvoeren van reparaties

Ben je benieuwd naar de verdere inhoud van de allround loodgieter vacatures? Neem dan contact met ons op. We leren je graag kennen om te kijken welke opdrachtgever bij jou past.

Werk gevonden als allround loodgieter?

Als we een geschikte vacature voor je hebben gevonden, houden we graag nog wat langer contact met je. Het is belangrijk dat je goed op je plek zit en dat horen we dan ook graag van jou persoonlijk.

Vacatures in de installatietechniek

Wij hebben niet alleen loodgieter vacatures: JobTechniek specialiseert zich in de techniek en zoeken dus ook kandidaten voor in de elektrotechniek, bouw, logistiek en meer. Nieuwsgierig naar de vacatures? Ontdek dan of er een geschikte functie voor jou tussen staat.

Zie je er niet direct een vacature tussenstaan die past bij jouw profiel, maar zoek je wel een baan in de techniek? Geen probleem! Neem dan contact met ons op, of kom langs in onze vestiging aan de Zandstraat in Veenendaal. We ontdekken graag wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Contact opnemen