Allround timmerman vacature

Ben jij een timmerman en op zoek naar een allround timmerman vacature? Voor diverse opdrachtgevers in de omgeving Veenendaal zijn wij op zoek naar een allround timmerman. Meer weten? Lees dan snel verder.

Voor onze allround timmerman vacatures verwachten wij dat je zowel zelfstandig als in teamverband kunt werken en dat je netjes en nauwkeurig te werk gaat. Je bent met name bezig met nieuwbouw werkzaamheden.

Bekijk de vacature en reageer

Wat verwachten we van een allround timmerman?

Een allround timmerman vacature is vrij breed. De precieze invulling van de functie kan per opdrachtgever verschillen. Wat kun je zoal verwachten?

  • Het plaatsen en monteren van onder andere: dakramen, dakkapellen en lichtkoepels
  • Het plaatsen en stellen van kozijnen, ramen deuren
  • Het plaatsen van schuttingen en tuinhuisjes
  • Aanbrengen van hang- en sluitwerk
  • Onderhoudswerkzaamheden

Daarnaast verwachten we dat je over goede communicatieve vaardigheden beschikt en je bewust bent van de geldende veiligheidsregels. Herken jij je in deze eigenschappen? Reageer dan op de allround timmerman vacature, of neem contact met ons op. We nodigen je graag uit om de mogelijkheden te bespreken.

Op je plek als allround timmerman

Heb je eenmaal een geschikte baan gevonden door te reageren op de allround timmerman vacature, dan horen wij graag of je goed op je plek zit. Is dit niet het geval, dan kijken we, samen met jou, of een andere opdrachtgever eventueel meer geschikt is.

Mocht er momenteel geen geschikte allround timmerman vacature tussen staan voor jou, maak je dan geen zorgen. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden van een juiste baan voor jou. Kom gerust eens langs in onze vestiging, of neem contact met ons op.

 

Neem contact op met Jobtechniek voor jou droombaan!
http://www.jobtechniek.nl/contact/