Bouw vacatures

Bent u op zoek naar een nieuwe uitdaging in de bouw? Dan bent u bij Jobtechniek aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig bouw vacatures, ontdek direct of er een geschikte vacature voor u tussen zit.

Wij hoeven u waarschijnlijk niet te vertellen dat de bouwproductie sinds de economische crisis flink is afgenomen. Toch lijkt de markt weer aan te trekken en krijgt Jobtechniek regelmatig interessante bouw vacatures toegestuurd: van technisch tekenaar, tot allround timmerman en datamonteur. Bij Jobtechniek kunt u een nieuwe uitdaging vinden en verder bouwen aan de toekomst.

Wilt u meer informatie over de verschillende bouw vacatures? Neem dan direct contact (bel: 0318-581333)  op of laat uw gegevens achter in ons contactformulier.

“Jobtechniek heeft voor zowel de ervaren mensen in de bouw als starters een geschikte vacature”

Werken in de bouw

Het werk in de bouw is erg veelzijdig. Tijdens een bouwproject zijn meerdere specialismen nodig van begin tot onderhoud. Deze mensen zijn vaak afhankelijk van elkaar dus goed samenwerken en efficiëntie zijn echt een must. Herkent u uzelf in dit beeld? Neem dan snel een kijkje tussen de bouw vacatures. Jobtechniek heeft voor zowel de ervaren vakmensen als de starters geschikte vacatures.

Betrokken en betrouwbaar: ook in de bouwsector

Jobtechniek staat voor betrokkenheid. Daarom houden we voor langere tijd contact met u, omdat we zeker willen weten dat u het naar uw zin heeft. Jobtechniek staat bekent als de betrouwbare partner die samen met u het juiste pad kiest.

Hieronder ziet u openstaande bouw vacatures:
All round timmerman
Tekenaar/Werkvoorbereider

U zoekt een lange termijn baan in de bouw en Jobtechniek heeft die baan. Neem contact op of bel: 0318 – 58 13 33