Elektromonteur vacature

Voor de vacature Elektromonteur zijn we op zoek naar ervaren elektromonteurs voor de woningbouw, utiliteitsbouw, renovatie projecten en de industriële elektrotechniek. Ben jij een enthousiaste kandidaat en heb je passie voor het vak, dan is het werk als elektromonteur op je lijf geschreven.

Wil je meer informatie over werken als elektromonteur dan kun je contact met ons opnemen of kijk snel bij onze vacatures!

“JobTechniek zorgt voor een baan die bij uw past en waar u onder de juiste spanning staat!”

Een elektromonteur is altijd nodig. Beeld u eens in. Een huis of een kantoorpand zonder elektra? Dat kan toch niet. Werk binnen de elektrotechniek zal nog lang blijven en wij gaan er alles aan doen om te zorgen dat u als elektromonteur aan het werk kunt.

Ook voor de elektromonteur zijn we betrouwbaar en betrokken:
Graag houden wij, ook na dat u uw baan gevonden heeft, contact met u. Zo blijven we op de hoogte of u wel op de juiste plek bent beland. Wij vinden  dat onze taak niet ophoudt wanneer u een elektromonteur bent, maar juist het inwerkingsproces is voor ons belangrijk. We staan daarom ook bekent als een betrouwbare en betrokken partner voor banen in de techniek.

Zoekt u een betrouwbare job in de techniek? Neem contact op met JobTechniek!

Hier ziet u onze openstaande vacatures:

Elektromonteur woningbouw
Assemblagemedewerker Tank/Trailerbouw
Elektromonteurs
Aankomend werkvoorbereider

Wil u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact