Elektrotechniek Veenendaal

Op zoek naar een baan in de elektrotechniek in Veenendaal of omgeving? JobTechniek heeft dé baan voor je. Op jobtechniek.nl vind je een afwisselende banen in de elektrotechniek.

JobTechniek heeft als personeelsintermediair diverse banen in de elektrotechniek in Veenendaal en omgeving voor je in de aanbieding. Bekijk snel onze vacatures!

“JobTechniek streeft er naar om banen aan te bieden die het beste in mensen naar boven halen.”

Werk vinden in de techniek is niet altijd gemakkelijk. Veel banen worden niet goed betaald of zijn van tijdelijke aard. JobTechniek streeft er echter naar om banen in de elektrotechniek in Veenendaal aan te bieden die het beste in mensen naar boven halen. Een baan dus waar jouw talent tot zijn recht kan komen!

Functies elektrotechniek Veenendaal

Elektrotechniek is een vrij ruim begrip. Binnen dit vakgebied zijn de werkzaamheden van een elektrotechnicus op te splitsen in diverse functies. Denk hierbij aan:

  • 1e elektromonteur
  • 2e elektromonteur
  • Werkvoorbereiders
  • Monteur technische dienst
  • Projectleider
  • Assemblagemedewerker

De vacatures in de categorie Elektrotechniek Veenendaal variëren van (fulltime) functies voor (on)bepaalde tijd, tot functies voor langere tijd met kans op vaste baan.

Direct inzien welke vacatures wij aanbieden voor elektrotechniek Veenendaal?

Bekijk de vacatures elektrotechniek

Baan gevonden in elektrotechniek Veenendaal?

Vind je via JobTechniek een baan in de elektrotechniek in Veenendaal, dan houdt onze taak niet direct op. Wij houden graag contact met je om er zeker van te zijn dat je op de goede plek bent beland. Wij staan graag bekend als een betrouwbaar en betrokken personeelsintermediair voor banen in de techniek.

Kom gerust langs!

Wil je graag eens doorpraten over de mogelijkheden voor jou? Je kunt op diverse manieren contact met ons opnemen: telefonisch (0318 – 58 13 33), via ons e-mailadres (info@jobtechniek.nl) of door het contactformulier in te vullen. Natuurlijk kun je ook altijd even langskomen. Je vindt ons aan de Zandstraat 49 in Veenendaal.

Een overzicht van de actuele vacatures:

1e elektromonteur
2e elektromonteur
Werkvoorbereider

Wil u meer informatie over een baan in de elektrotechniek? Neem contact met ons op!
Contact