Elektrotechniek vacatures

Ben jeeen echte elektrotechnicus en op zoek naar een nieuwe baan? Bekijk dan onze elektrotechniek vacatures. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij regelmatig gedreven kandidaten met passie voor de elektrotechniek.

De elektrotechniek is misschien wel één van de mooiste branches om in te werken. Er zijn continu nieuwe ontwikkelingen, dus je staat nooit stil. Houd je van nieuwe uitdagingen en ben je niet bang om iets nieuws te leren? Neem dan een kijkje tussen de elektrotechniek vacatures.

Bekijk de elektrotechniek vacatures

“Geen geschikte vacature? Geen probleem. Goede elektrotechnici kunnen wij altijd gebruiken”

Zowel starters als seniors gewenst

Of je nu al jaren ervaring hebt of een starter bent: goede elektrotechnici kunnen wij altijd wel gebruiken. Van elektromonteurs tot aan werkvoorbereiders en software engineers. Staan er momenteel geen geschikte elektrotechniek vacatures online? Geen zorgen! Neem contact met ons op, zodat we bij Jobtechniek voor je verder kunnen kijken.

Werken in de elektrotechniek

Kennis van elektrotechniek is veel waard in de nieuwbouw en onderhoud van diverse apparaten. Kijk maar eens om je heen: vrijwel alles is gelinkt aan elektronica. Binnen de elektrotechniek is het dus belangrijk dat een elektromonteur veilig en kwalitatief werk levert. Je zorgt voor de installatie van bijvoorbeeld een meterkast en de aanleg van de bekabeling. Van grote projecten tot aan het verlenen van service en onderhoud.

Nieuwsgierig naar de beschikbare vacatures? Houd dan de vacaturepagina goed in te gaten. Er komen regelmatig nieuwe vacatures bij!

Betrouwbaar en betrokken

Heb je een geschikte vacature kunnen vinden en kun je aan de slag bij een bedrijf? Wij houden graag contact met je om er zeker van te zijn dat je goed op je plek zit. Uiteraard kun je zelf ook altijd contact met ons opnemen voor vragen of advies. Want daar staan wij voor: betrokken en betrouwbaar!

Enkele openstaande vacatures:

 

Wil je hier onderdeel van zijn? Neem direct contact op.