Lasser vacature

Ben je lasser en zoek je een geschikte vacature? Dan ben je bij JobTechniek aan het juiste adres. Voor onze opdrachtgevers zoeken wij zowel tijdelijke als vast inzetbare werknemers die opzoek zijn naar een (nieuwe) uitdaging.

Wij hebben geregeld lasser vacatures. Staat er momenteel geen geschikte vacature tussen? Neem ook dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken, of kom eens langs in onze vestiging aan de Zandstraat 49 in Veenendaal.

Werken als lasser in de techniek

Iedere opdrachtgever vraagt weer andere kwaliteiten tijdens het plaatsen van hun lasser vacature. Toch zijn er vaak een aantal werkzaamheden die terugkomen in de diverse functies, namelijk:

  • Het MIG/MAG lassen van staal of TIG lassen van RVS producten
  • Samenstellen en aflassen
  • Bijslijpen
  • Afwerken van het product
  • Het lezen en samenstellen van tekeningen

Herken jij jezelf in deze kwaliteiten of heb je hier vragen over? Dan horen we graag meer van jou.

Neem contact op voor meer info

Profiteer van ons netwerk

Jobtechniek heeft een groot netwerk binnen de technische sector. Daarom zijn wij de ideale partner om mee samen te werken. Jij hebt de motivatie en het talent, wij hebben de juiste connecties om jou te verbinden met een geschikte organisatie.

Ben je benieuwd wat we voor jou als lasser kunnen betekenen? Kom gerust eens langs en we gaan voor jou aan de slag. Lassers zijn binnen elk bouwproject nodig.

Geschikte lasser vacature gevonden?

Kun je aan de slag bij een geschikt bedrijf? Ook dan houden we graag contact met je. We willen zeker weten dat je de op de juiste plek zit en het er naar je zin hebt.

Direct weten of we een geschikte lasser vacature hebben voor jou? Neem contact op en vraag naar de mogelijkheden.

De actuele vacatures: 

Wil u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact