Logistieke vacature

Wil je graag als logistiek medewerker aan de slag? Bij Jobtechniek vind je diverse logistieke vacatures, voor zowel tijdelijke functies als (kans op) vaste aanstellingen. Binnen de logistieke sector kun je denken aan functies als magazijnmedewerker, chauffeur of assemblagemedewerker.

Logistieke processen vind je terug in elk bedrijf. Dit kan variëren van het pikken van orders, zorgen dat spullen tijdig van A naar B vervoerd worden of het uitvoeren van werkzaamheden die voortkomen uit klantcontacten. Kortom: het is belangrijk dat je communicatief vaardig bent omdat je vaak de spil bent tussen bedrijf en klant.

Bekijk alle logistieke vacatures

Wilt u meer informatie over de verschillende vacatures? Neem dan snel contact met ons op.

Transport vacatures: flexibel te werk gaan

Transport speelt een grote rol bij werken in de logistieke sector. Bedrijven zijn afhankelijk van deals die gemaakt worden, waarbij de afgesproken deadlines gehaald moeten worden. Wil je bijvoorbeeld als chauffeur aan het werk, dan dien je flexibel inzetbaar te zijn. Zo kan het zijn dat er zo nu en dan gevraagd wordt om over te werken, of om in het weekend te werken. Ben jij flexibel, representatief en communicatief vaardig? Wacht dan niet langer en reageer op één van de logistieke vacatures.

Geen geschikte logistieke functie?

Onze vacatures in de logistiek worden regelmatig aangevuld. Ook als er nu geen geschikte functie tussen staat, nodigen we je van harte uit om langs te komen bij Jobtechniek zodat we samen naar de mogelijkheden kunnen kijken. Je kunt ons op verschillende manieren bereiken: telefonisch, het contactformulier of door langs te komen in onze vestiging aan de Zandstraat in Veenendaal.

Nieuwe uitdaging gevonden

Heb je een nieuwe uitdaging kunnen vinden via Jobtechniek? Gefeliciteerd! We houden graag voor langere tijd contact met je, zodat we zeker weten dat je goed op je plek zit. Op deze manier willen we, samen met jou, het juiste pad kiezen.

Wil u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact