Loodgieter vacature

Per direct aan het werk gaan als loodgieter? Jobtechniek heeft de juiste vacatures openstaan. In verschillende regio’s zijn wij op zoek naar ervaren loodgieters die werkervaring hebben en van aanpakken weten.

Werken in de techniek is niet eenvoudig. Vaak zijn het tijdelijke banen en is het niet mogelijk werk te vinden in uw omgeving. JobTechniek doet zijn uiterste best om u hierbij te helpen. We hebben veel loodgieter vacatures en hopen u hiermee van werk te voorzien. Bekijk snel onze vacatures!

“Voor de loodgieter die gemotiveerd, energiek en vol passie aan het werk wil is er altijd plek.”

Bedrijven zijn vaak opzoek naar ervaren gemotiveerde loodgieters. Maar ook juist beginnende leergierige loodgieters zijn aantrekkelijk voor bedrijven. Komt dit u bekend voor en herkent u zich in één van deze beschrijvingen? Neem contact met ons op en dan gaan we samen met u kijken naar het werk dat bij u past.

Ook voor de loodgieter betrokken en betrouwbaar:
We snappen dat u niet aan het lijntje gehouden wil worden. Maar een steuntje in de rug is altijd fijn en daarom blijven we op u letten terwijl u aan het werk bent als loodgieter. Zo weten we zeker dat u op de juiste plek bent beland. JobTechniek staat daarom onder uw collega’s de techniek bekend als een betrouwbare en betrokken partner.

Full-time of Part-time aan de slag als loodgieter? Neem contact op via ons formulier of bel ons:  0318 – 58 13 33

Een overzicht van de actuele vacatures: 

Loodgieter Utiliteitsbouw
Loodgieter

Wil u meer informatie over dit onderwerp? Neem dan gerust contact met ons op!
Contact