Tekenaar vacature

Ben je op zoek naar een tekenaar vacature? Bij JobTechniek hebben we regelmatig tekenaar vacatures in de (interieur)bouw. Als bouwkundig tekenaar ga je aan het werk voor afwisselende projecten. Uitdaging gegarandeerd.

JobTechniek specialiseert zich in de techniek. Of je nou op zoek bent naar een tekenaar vacature, aan de slag wilt als allround timmerman of elektrotechniek jouw passie is: bij ons vind je altijd een geschikte functie in de techniek. Staat jouw gewenste functie er niet tussen? Geen probleem. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Vacature tekenaar/werkvoorbereider (afdelingshoofd)

Momenteel hebben wij een uitdagende tekenaar vacature in Veenendaal, wij zoeken voor een van onze opdrachtgevers namelijk een hoofd tekenaar-werkvoorbereider. Een uitdagende functie waarbij je verantwoordelijk bent voor de planning en kwaliteit van de afdeling. Maar daarnaast neem je als ‘meewerkend voorman’ zelf ook projecten voor je rekening.

Meer weten over deze tekenaar vacature?

Bekijk de volledige vacature

Aan de slag als tekenaar

Heb je een geschikte functie kunnen vinden, dan houden we graag contact met je. We vinden het namelijk belangrijk dat je goed op je plek zit. Is dit niet het geval, dan kijken we samen naar een oplossing of eventueel andere mogelijkheden.

Benieuwd wat JobTechniek voor jou kan betekenen?
Kom een keer langs om de mogelijkheden te bespreken!

Tekenaar vacature?
Solliciteer direct