Bouw/Interieurbouw

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in de (interieur)bouw? Dan bent u bij Jobtechniek aan het juiste adres! Wij hebben regelmatig vacatures in de bouw en interieurbouw. Ontdek hieronder direct of er een geschikte vacature voor jou tussen zit.

Werken in de bouw

Het werk in de bouw is erg veelzijdig. Tijdens een bouwproject zijn meerdere specialismen nodig van begin tot onderhoud. Deze mensen zijn vaak afhankelijk van elkaar dus goed samenwerken en efficiëntie zijn echt een must. Herken jij jezelf in dit beeld? Neem dan snel een kijkje tussen de interieurbouw en bouw vacatures. Jobtechniek heeft voor zowel de ervaren vakmensen als de starters geschikte vacatures.

Op je plek in de bouw

Jobtechniek staat voor betrokkenheid. Daarom houden we graag voor langere tijd contact met je, omdat we zeker willen weten dat je het naar je zin hebt. Jobtechniek staat bekend als de betrouwbare partner die samen met jou het juiste pad kiest.

Geen geschikte bouw vacature?

Staat er momenteel geen geschikte bouw of interieurbouw vacatures tussen? Geen probleem. Neem ook dan gerust contact met ons op zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken. Kom langs of bel 0318 – 58 13 33.

Meer weten over JobTechniek? Of heeft u een vraag aan ons? Neem dan contact op!
Contact