Vast werk Veenendaal

Op zoek naar vast werk in Veenendaal? JobTechniek is dé personeelsintermediair van Veenendaal en omgeving. Op jobtechniek.nl vind je een afwisselende banen in de techniek.

Wil je het liefst vast werk in Veenendaal of omgeving? JobTechniek helpt jouw om je ideale baan te vinden. Onze missie is om jouw kwaliteiten naar boven te halen, zodat jouw talent tot recht komt. We streven ernaar om je een baan te bezorgen waarin je je op je plek voelt.

“Een vaste baan vinden is tegenwoordig niet makkelijk, maar wél mogelijk!”

JobTechniek levert graag maatwerk. Het is dus van belang dat jij zoveel mogelijk van jezelf laat zien. Alleen dan kunnen we vast werk in Veenendaal vinden dat je op het lijf geschreven is. Vind je het lastig om uit te leggen waar je goed in bent? JobTechniek kan je daarmee helpen!

Vacaturebank
Een vaste baan vinden is tegenwoordig niet gemakkelijk, maar wél mogelijk. JobTechniek heeft gelukkig niet alleen tijdelijke banen in de vacaturebank, maar ook vast werk in Veenendaal en omgeving. Ben je bereid om eerst met een tijdelijk contract te werken, dan heb je uiteraard meer keus.

JobTechniek is voortdurend op zoek naar afgestudeerde VBO-ers, MBO-ers en HBO-ers die in de techniek willen werken. Bekijk onze vacatures of schrijf je in als werkzoeker via ons contactformulier.

Hieronder vind je de openstaande vacatures in Veenendaal en de naaste omgeving: 

2e elektromonteurs

1e elektromonteurs

Aankomend werkvoorbereider

Allround timmerman

Tekenaar/Werkvoorbereider

Allround monteur

Werkvoorbereider

Chauffeur CE

Recruiter

 

 

 

Wil u meer informatie over vast werk in Veenendaal? Neem contact met ons op!
Contact